Effectief communiceren, Impact training, Infographics

Training infographic maken: visualiseren en testen

In de training Infographic Maken: visualiseren en testen leer je hoe je kunt zorgen dat jouw infographic precies het effect heeft dat je wilt. Je hoort visualiseringsprincipes, visualiseert je case en test je tussenresultaat waarna je dat bijstelt. De impact schiet daardoor omhoog en daarmee jouw effectiviteit.

Bovendien laat je opdrachtgevers ervaren hoe jij de infographics, die je voor hen maakt, superscherp maakt. Hoe jij zorgt dat zij beter scoren.

In deze training Infographic maken: visualiseren en testen versterk je jouw analytisch, creatief en strategisch communicatievermogen.
Je tekent en spart lekker in de training Infographic Maken: Visualiseren en Testen

Ik meld me aan

In de training Infographic maken: visualiseren en testen leer je:

  • effectieve infographics te (laten) maken die passen in jouw communicatie- of marketingstrategie
  • je leert hoe het infographic-productieproces in detail eruit ziet
  • hoe word jij de regisseur van het effect van de infographic
  • je leert je boodschap met beelden sneller en duidelijker over te brengen
  • verhalen te visualiseren
  • tussenproducten te testen op de doelgroep
  • de infographic designer te sturen voor maximale impact
  • en je leert wie op jou een goede aanvulling is bij de conceptontwikkeling

Je pakt een eigen case aan. Je komt daar weliswaar niet mee klaar in een dag, maar je dan bent wel een eind op weg met je concept. Voorwaarde is wel dat je van te voren onze workshop Bereik mensen sneller met infographics: Inspiratie, Basics & Briefen gevolgd hebt.

Je werkt op papier. En ervaart weer hoe je vroeger lekker tekende en out of the box dacht. Dus fun en functionaliteit in een.

Aan het eind van de dag heb je een hele stap gezet.

Na deze training kunnen wij je eventueel verder begeleiden bij de doorontwikkeling van je infographic. Dat gebeurt in onze begeleidingstrajecten.

En mocht je helemaal gepakt worden door het visualiseren van verhalen, dan kun je uiteindelijk in het meester-gezeltraject terecht.

Deelnemers over de training Infographic Maken: Visualiseren en Testen

Ik meld me aan

In-company prijsopgave

Wie is je trainer?

Lex Linsen is de trainer bij de cursus briefen voor effectieve infographics

Ik, Lex Linsen, maak infographics sinds 1988.

Mijn toegevoegde waarde is dat ik uit het communicatiemanagement en onderzoek kom en zodoende voorafgaand doelgroep­onderzoek en testing gebruik als ik concepten ontwikkel.

Al tientallen jaren briefen opdrachtgevers mij voor infographics en ik weet daardoor waar zij niet aan denken en hoe ze het stuur uit handen geven als het op het effect van de infographic aankomt.

Anderzijds werk ik met de beste designers en programmeurs. Ik weet wat hun beweegt en waar zij in 99% van de gevallen niet op doorvragen.

Ik heb dus heel veel ervaring met beide kanten. Daardoor kan ik jou leren hoe je aan gegarandeerd effectieve infographics komt.

Tenslotte: ik train mensen al jaren - met name in infographics en journalistiek schrijven - en heb een vijfjarige coachingsopleiding afgerond.

Daarmee moet je een eind komen lijkt me.

Voorkennis

Voorafgaand aan deze workshop moet je als basis eerst onze eendaagse workshop Bereik mensen sneller met infographics: Inspiratie, Basics & Briefen gevolgd hebben.

Wanneer is de open training?

Dinsdag 12 november 2019
De dag duurt van 9.30 - 16 uur. Er zijn 3 pauzes van ca 10 min. en een lunch van ca 3 kwartier. Netto trainingstijd: 5¼ uur.

Waar is de open training Infographic maken: visualiseren en testen?

In de regio Utrecht of Bilthoven

Kosten

€ 497 (vrij van btw)

Garantie

Als jij vindt dat de training niet oplevert wat wij hierboven beloven, dan krijg je je geld terug. Mits gereclameerd binnen 2 dagen na afloop.

Ik meld me aan

De training Infographic maken: visualiseren en testen geven wij ook in-company.

In-company prijsopgave