Effectief communiceren, Impact training, Infographics

Je boodschap scherp verbeelden

Je boodschap scherp verbeelden? Communicatie visualiseren? Wij doen dat met veel succes. Vaak met infographics. Ook als t moeilijk is. Zo komt je boodschap makkelijker binnen bij je doelgroep. Jij, als expert, weet alles van de inhoud, maar dat scherp maken vind je niet zo makkelijk. En ook dat verbeelden: je snapt de waarde ervan, maar om te zeggen dat je dat nou zo 1, 2, 3 zelf doet? Nee. Kortom, je hebt daar hulp bij nodig. Prima: Wij zijn die hulp. We maken op basis van jou informatie een korte, compacte, heldere boodschap, en we visualiseren die, zodat die gemakkelijk naar binnenglijdt bij je doelgroep. Dus wil je dat je boodschap scherp verbeeld wordt, dan zijn wij een toppartner voor jou. Wil je zien of het ook klikt tussen ons? Bel dan 06 1202 5545 of mail lex@linsen.nl  Hier vind je infographics die wij gemaakt hebben voor andere opdrachtgevers.

scherp maken en visualiseren van je boodschap

Wil je niet alleen je boodschap scherp verbeelden maar ook een impact-garantie?

Je boodschap scherp verbeelden is niet altijd genoeg om de impact te krijgen warvan je droomt. Met een impact garantie zorgen wij dat jij niet alleen een sterke verbeelding krijgt van een scherpe boodschap, maar ook dat jij zeker weet dat je boodschap straks het resultaat heeft die je wenst. Want dat kan zeker. Dan geven we een impact-garantie. Aan wat voor impact moet je dan bijvoorbeeld denken?
  • Je komt met je doelgroep in gesprek
  • Mensen bellen en mailen je
  • Ze komen naar de bijeenkomst over …
  • Je krijgt meer klanten
Wij geven een impact-garantie als we de boodschap, visualisatie en hanteerbaarheid ook kunnen testen en optimaliseren voor maximale impact. Dus als we onze hele Impact Boost Methode erop los kunnen laten. (Je vindt een infographic van onze Impact Boost Methode via de downloadbox hiernaast ‘hoe maak je een infographic?’). Optimaliseren is super noodzakelijk voor gegarandeerde effectiviteit.  Behalve waardevol en nuttig voor de communicatie is het ook voor jou zelf heel verhelderend en interessat, omdat je dan van tevoren ziet en beleeft hoe je doelgroep op jouw boodschap reageert. Je ziet of de boodschap haar aanspreekt en geneigd is daarop te reageren. Je ziet dus overduidelijk hoe je jouw communicatie moet verbeteren om een beter resultaat te krijgen. Je effectiviteit neemt dus enorm toe. Dat testen kost weliswaar wat extra tijd, maar levert zoveel meer op, dat ik het zeker niet zou laten. De betere resultaten die je zo boekt gaan zeker op je afstralen.

Meer weten over wat je allemaal kunt bereiken met onze Impact Boost Methode?

Volg dan ons gratis webinar over de effecten die je kunt boeken. Meer informatie over wat in het webinar aan de orde komt vind je hier. Gegarandeerde impact maken met je communicatie. Gratis webinar - Boost je impact. Hoe managers en consultants gegarandeerd 10x meer impact krijgen op hun doelgroepen

Download gratis
"Hoe maak je een infographic"