Effectief communiceren, Impact training, Infographics

Laat dit je niet gebeuren

Jaren geleden kwam ik Bob tegen. Met een sneu verhaal. Hij was rijk waardoor hij zich een extravagante hobby kon permitteren. Hij verzamelde namelijk waterlelies. Levende.

Als ie een nieuwe vond nam hij die mee en zette die thuis in een van zijn vele vijvers op zijn landgoed. Moet een prachtig gezicht zijn als die lelies allemaal bloeien.

Maar zoals elke verzamelaar wilde Bob ook graag die ene zeldzame. Inderdaad een bijzondere, want deze komt alleen voor in de Soedanese woestijn. Ja, in de woestijn.

Waterlelie - T.T. Jeevan

Het komt erop neer dat het ook in de woestijn wel eens regent. Dan ontstaan er plots poelen. En binnen de kortste keren staan daar bloeiende waterlelies in.

Tot de poelen uitdrogen. Dan verdwijnt de lelie diep ondegronds en overleeft onder de korstige bodem. Hij gaat dan in een slaaptoestand tot het God behaagt het weer te laten regenen. Dan leeft ie op. En dán kun je hem vinden.

Maar ja, wanneer regent het nou in de woestijn?

Voor Bob ‘no point at all’. Hij besloot 3 maanden door Soedan te reizen om op zijn schoonheid te jagen.

Leidende vraag was natuurlijk: waar heeft het geregend?

Maar het regende niet. Teleurgesteld pakte Bob zijn koffers en nam de trein naar hoofdstad Khartoum om weer naar de US terug te vliegen.

Je moet weten dat ze in Soedan geen Sprinters hebben. Nee, dit ding tjoekte langzaam door de woestijn. En door alle gaten en kieren wrong zich fijn zand naar binnen waardoor in het hele rijtuig een gele nevel hing.

Passagiers beschermden zich daartegen door zakdoeken voor hun neus te binden. Na twee uur zagen ze er allemaal uit als grijsaards. Het stof ging overal op en in zitten, behalve in de gezichtsplooien.

Bob staarde wat naar buiten. Ineens passeerden ze een gebied waar het – geloof het of niet – pas geregend had! Meteen was ie alert, veegde het stof van de ruit en tuurde. Warempel … poelen. En daar … daar zag hij er een met zijn begeerde lelies erin.

Maar de trein stopte niet. Langzaam schoof ie voorbij. Tot het poeltje uit het zicht verdween.

Zoiets wil je natuurlijk niet. Zó’n buitenkans missen. Ahhhh.

Toch kan het zijn dat jou dat nu overkomt.

Namelijk als je mijn aanbod laat lopen om de Black Beltopleiding Succesvol Communiceren met de Impact Boost Methode te volgen, tegen de helft van de huidige prijs. Ja, voor 1997 dus. En geen btw verschuldigd.

Daarbovenop geef ik je gratis de eendaagse workshop Infographics voor Beginners ter waarde € 497.

In totaal 2500 euro korting.

Omdat mijn prijzen per 1 januari 2022 omhoog gaan is deze kans eenmalig.

Pak je hem?

Als je hem wil, geef dan als kortingscode op: Waterlelie.

Dit aanbod geldt tot en met vrijdag 3 december 2021. Dan is dit aanbod voorbij … tjoek, tjoek, tjoek … uit je zicht.

Grijp dus nú je kans.

Ja, ik doe het    >>