Moniek Palsrok

Moniek Palsrok
Communicatieadviseur St. Antoniusziekenhuis
“Leerzaam door eerst naar je bedoelingen te kijken en dan pas naar de uitvoering. De tijd ging snel voorbij.”

Femke Koedijk

Femke Koedijk
Epidemioloog GGD Twente
“Enthousiasmerend, goede tips en trucs om concreet mee aan de slag te gaan. Nuttige en leuke dag.”

Lot Knoop

Lot Knoop
Online Specialist, KWF Kankerbestrijding
“Zeer zeker leerzaam. Prima feedback, zowel analytisch, sociaal als creatief.”

Caroline Arends

Caroline Arends
Leerzaam, goede oefeningen en voorbeelden. Zet je aan het denken.
“Eye-opener. Een 10.”

Peter Berman

Peter Berman
Automotive Professional
“Eye-opener. Ik geef een 10.”

Dorine Snel

Dorine Snel
Marketing & Communicatie manager WeHelpen
“Heb het gevoel twee tassen vol praktische tips en eye-openers mee naar huis te nemen. Mijn verwachting was hoog en toch geëvenaard.
Inhoud 9, Trainer 10.”

Berna Hazenbroek

 
Berna Hazenbroek
Syntrus Achmea
“Best uitdagend om een infographic te maken, maar hier leer je het stap voor stap. Vooral de praktijkcases zijn nuttig. Je krijgt zin om er gelijk mee verder te gaan. Ik geef er een 9 voor.”

Marie-Catrien Goddijn

Marie-Catrien Goddijn
 
Meander Medisch Centrum, Amersfoort
“Ook visualiseren = schrappen. Dan krijg je een kernachtige effectieve infographic. Heel veel oefenen en testen. Leuk en effectief om te doen!”

Ingrid Buchem

 
Ingrid Buchem
 
Marketing & Communicatiemanager
“Pas met de juiste vragen en veel testen kom je tot goede infographics. Lex creëert een open sfeer en laat je aan de hand van voorbeelden zien waarom er bij een infographic meer komt kijken dan je in eerste instantie denkt. Leuke cases om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook de mogelijkheid je eigen case in te brengen en te bespreken met Lex en medecursisten, geven je een frisse blik op de materie.”

Jaap Barink

Jaap Barink
 
Senior onderzoeker gem. Deventer
“Ik heb met het hele team Kennis en Verkenning van de gemeente Deventer zijn Intro Infographics bijgewoond, in januari 2017 aangevuld met de in company workshops “Infographics maken: visualiseren en testen” en “Infographics tools”. Lex heeft een rustige en duidelijke manier van uitleggen. En de mogelijkheid om tijdens de workshop eigen cases te gebruiken voor het tekenen van concept infographics. Het was een bijzonder leerzame ervaring. Ons team wacht nu de uitdaging om het geleerde in de praktijk toe te passen.”

Monique Prinsen

Monique Prinsen
Communicatieadviseur gem. Wijk bij Duurstede
“Bij de training van Lex Linsen over het laten maken van infographics, heb ik geleerd hoe ik gestructureerd een ontwerp kan laten maken, waardoor het uiteindelijke resultaat aan de verwachtingen voldoet. En niet te vergeten: het doel bereikt waarvoor deze infographic is gemaakt. De groepsgrootte tijdens de training was klein, waardoor er alle aandacht voor ieder was. Echt een aanrader!”

Emma Kort

Emma Kort
 
Management assistent
“Hele fijne cursusdag gehad. Lex kan heel goed de theorie vertalen naar praktijk. Daarnaast was er een hele goede en open sfeer. Door veel te oefenen en testen heb ik het idee dat ik de kennis daadwerkelijk in de praktijk kan toepassen.”